Horloge 36mm Witte wijzerplaat met zwarte opdruk Gouden kast Gouden staalband
Horloge 36mm Witte wijzerplaat met zwarte opdruk Gouden kast Gouden staalband
Onze Ameland horloges combineren het eenvoudige en minimalistische ontwerp van een klassiek horloge met de skyline van Ameland.

Standaard levertijd

1-3 dagen

€ 109,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Ontwerp:
Onze Ameland horloges combineren het eenvoudige en minimalistische ontwerp van een klassiek horloge met de skyline van Ameland.

Behuizing:
Bij het selecteren van de materialen voor de behuizing is er veel belang gehecht aan kwaliteit en uitstraling zodat u in de toekomst een glimlach op uw gezicht zult hebben als u naar uw Ameland horloge kijkt.

De behuizingen zijn volledig gemaakt van roestvaststaal 316L. Het materiaal heeft een laag koolstofgehalte en is daardoor minder corrosiegevoelig.
De roestvaststalen behuizing is behandeld met behulp van het ionplatingproces om de juiste kleur te verkrijgen. Met deze ionplating methode ontstaat een 5 tot 8 maal meer slijtvaste afwerking dan bij andere conventionele methoden.
Verkleuring is bijna niet mogelijk zodat u langer van uw horloge kunt genieten. De behuizingen zijn verkrijgbaar in diameters van 36, 40 en 43 mm.
Het horloge is voorzien van een saffierglas

Uurwerk:
Voor het uurwerk is gebruikgemaakt van beproefde Japanse technologie.

De uurwerken zijn afkomstig van de Miyota (Citizen) fabriek en staan wereldwijd bekend om hun betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en uitstekende kwaliteit.

Alle uurwerken worden standaard geleverd met een SONY Zilveroxide knoopcel batterij met een lange levensduur welke voldoende moet zijn voor 24 maanden.
Het veelvuldig vervangen van de batterij behoort tot het verleden.

Horlogeband:
De banden van onze horloges zijn gemaakt van hoogwaardig roestvast staal of echt leer en worden met de grootste finesse vervaardigd.

Alle horlogebanden hebben een snelwisselsysteem waarmee u de horlogeband in de kortst mogelijke tijd zonder gereedschap kunt verwisselen. Zo kunt u uw horloge op elk moment een nieuwe uiterlijk geven en aanpassen aan uw smaak.

Heeft u al horlogebanden met het snelsluitsysteem, dan kunt u deze uiteraard ook op onze horloges monteren ervan uitgaande dat het dezelfde bandmaat is.
De bandbreedtes die worden gebruikt in het Ameland horloge zijn 16 mm, 20 mm en 22 mm.

Garantie:
2 jaar garantie op het uurwerk

Ontwerp:
Het ontwerp gemaakt door "Uhrgebiet" is beschermd in het Benelux-verdrag inzake de intellectuele eigendom (merken en tekeningen of modellen)