Grote Waddenmokken met 'oor'. Grote Waddenmokken met 'oor'. Grote Waddenmokken met 'oor'. Grote Waddenmokken met 'oor'. Grote Waddenmokken met 'oor'.
Grote Waddenmokken met 'oor'. Grote Waddenmokken met 'oor'. Grote Waddenmokken met 'oor'. Grote Waddenmokken met 'oor'. Grote Waddenmokken met 'oor'.
Grote Waddenmokken met 'oor'.
Prachtige witte theemok/cappuccinomok met zandbodem en 'oor', met stoere embossed print van het eiland of de vuurtoren of Oost West Wad Best.

Standaard levertijd

1-3 dagen

€ 8,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Prachtige witte mok met zandbodem en 'oor' voor thee of cappuccino.
De embossed print maakt er een stoere mok van voor thee of cappuccino.
Alle waddenmokjes kunnen in de vaatwasser.
Hoogte 10 cm, diameter 9 cm, inhoud 375 ml
Keuze uit alle eilandprint Ameland, vuurtoren Ameland en Oost west wad best. 

Alle foto's van Waddenliefde zijn gemaakt door Lotte Bosschieter.

WADDENLIEFDE probeert op alle fronten het gebruik van plastic te reduceren en de hoeveelheid afval terug te brengen. Zo kiezen we voor het vervaardigen van onze mooie producten voor zoveel mogelijk natuurlijke materialen en gerecyclede grondstoffen. We verpakken onze producten niet in plastic, maar in gerecycled papier en kartonnen dozen (FSC-gecertificeerd). Zelfs de waddenzepen krijgen een bandje om van gerecycled karton en worden daarna in gerecycled papier ingepakt. Na de containerramp van de MSC Zoe, doen wij nog meer ons best om plasticvrij te produceren, te verpakken en materialen te hergebruiken.
#Waddenliefde #Wadden #Waddeneilanden #Werelderfgoed #Texel #Vlieland #Terschelling #Ameland #Schiermonnikoog #Waddenmokje